Taxi Delft

Taxi in Delft

Particulier taxivervoer

Ook als particulier kunt u natuurlijk terecht bij Delfia Taxi Delft. Wij rijden in Delft en alle omliggende gemeenten, maar ook naar plaatsen in het Westland.

Veel voorkomende taxiritten zijn van en naar het ziekenhuis. Uiteraard zijn onze taxi’s volledig coronaproof. Zo zorgen wij ervoor dat u veilig vervoerd kan worden.

Uiteraard hoeft de rit zich niet tot Delft te beperken. U geeft aan waar u naar toe wilt gaan en wij brengen u daar naar toe.

Taxi Schiphol Airport Amsterdam

Wij verzorgen heel vaak het brengen naar en ophalen van Schiphol Airport Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op Schiphol aankomt. Heeft u zware koffers bij u? Geen probleem, onze chauffeurs zorgen voor het in- en uitladen van de koffers.

Het beste kunt u ruim van tevoren bellen en een afspraak maken voor het vervoer naar Schiphol. Zo weet u zeker dat wij de rit voor u gereserveerd hebben. Geeft u dan ook de vertrektijd van uw vliegtuig aan ons door, dan zorgen wij ervoor ruim op tijd bij u aanwezig te zijn. Zo kunt u met een gerust gevoel aan uw reis beginnen.

Taxivervoer Delft en omgeving

Trein- en busstation Delft

Het station Delft is een belangrijk aankomst- en vertrekpunt van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat u op tijd op het station bent zodat u voldoende tijd heeft uw aansluitende bus of trein te halen.

Taxivervoer Delft

Historisch centrum Delft

In het historische stadscentrum van Delft weten wij goed de weg, met alle grachten, steegjes, straatjes, pleintjes, hofjes, hotels en restaurants. Zo komt u op tijd op uw bestemming aan.

Taxivervoer Delft en omstreken

Delftse Poort, TU Delft, Hotels

De Delftse Poort, de TU Delft en veel hotels in Delft maken veel gebruik van onze taxidiensten. Zij rekenen op betrouwbaar en representatief vervoer van hun gasten. Ze rekenen op Delfia Taxi Delft.

Heeft u een taxi in Delft nodig? Bel ons!