Taxi Westland

Taxidiensten in het Westland

Taxivervoer in het Westland

Wij verzorgen ook taxidiensten in het hele Westland. In de plaatsen Wateringen, Monster, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s Gravenzande, Kwintsheul en De Lier.

Het Westland beslaat een groot gebied, feitelijk tot en met Hoek van Holland. Welke rit u ook nodig heeft, bel ons gerust. Wij halen u op het gewenste tijdstip op en brengen u naar uw bestemming in het Westland, Delft of een andere locatie waar u naar toe wilt gaan.

Wij zetten ook regelmatig mensen af bij de ferry’s van Stena Line in Hoek van Holland. Ook voor het ophalen vanaf de ferry kunt u ons natuurlijk bellen.

Hier kunt u meer informatie over de ferrydiensten van Stena Line terugvinden. Handig om de vertrek- en aankomsttijden even goed te controleren.

Delfia Taxi Delft is uw betrouwbare partner voor zakelijk en particulier taxivervoer. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u keurig op tijd op uw bestemming aankomt, zonder stress. 

Vervoer naar Schiphol Airport Amsterdam

Delfia Taxi Delft verzorgt uiteraard ook graag het vervoer van en naar Schiphol Airport. Gaat u op vakantie en heeft u niemand die u weg kan brengen? Dan belt u ons, wij brengen u naar Schiphol. Geeft u vooraf even uw vluchtnummer en vertrektijd door, dan zorgen wij ervoor dat u ruim op tijd op Schiphol aanwezig bent. Heeft u zware koffers bij u? Geen probleem, onze chauffeurs zorgen voor het in- en uitladen.

Meer dan 55 jaar ervaring in taxivervoer!